Laadukkaat koiratarhat 10 -vuoden takuulla - Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää

Jämpti koiratarhan rakentaminen

Asiakkaaltamme saatu kertomus tarhan tilaamisesta ja koiratarhan rakentamisesta.

Minulla oli vuosia suunnitelmissa rakentaaa koiratarha mökille, tänä keväänä tuo tuli konkreettisesti eteen ja aloin vertailemaan erilaisia koiratarhoja. Mietin myös, että olisin rakentanut koiratarhan puusta ja verkosta mutta päädyin sitten kumminkin Jämpti koiratarhaan, josta olin lukenut erittäin positiivisia tarinoita / arvosteluja.

Tilasin Jämpti Pro MAXI Kuumasinkitty tarhapaketti 6 x 4 m Koiratarha.comista ja tilaaminen sujui helposti sekä vaivattomasti. Tarha toimitettiin mökin pihalle neljässä päivässä. Tarha oli pakattu kuormalavalla josta koiratarha -elementit olivat helppo ottaa, mukana oli myös kaikki tarvittavat kiinnikkeet.

Pohjat olin tehnyt jo valmiiksi, olin poistanut nurmikkoa mökin kulmalta, pohjalle olin laittanut suodatinkankaan ja sen päälle tuli sorakerros. Pystytimme tarhan vaimon kanssa kahdestaan, homma sujui sutjakasti. Elementti pystyyn, kiinnikkeet kiinni tolppaan ja seuraava elementti vierelle.

Tilasin myös Jämpti kulmatuet mutta niitä ei välttämätä olisi tarvinnut, kun tarha tuntui tukevalta ilman niitäkin mutta nyt ainakin on tukevasti. Kaiken kaikkiaan kaikki meni helposti ja olen erittäin tyytyväinen miltä tarha näyttää pihassa. Ehkä myöhemmin tulee hankintalistalle myös Jämpti koirankoppi.

Esimerkkivideo siitä miten helposti Jämpti -tarha rakentuu, ei ole kyseisen asiakkaan video. Lue oppaat sivultamme tarkemmat ohjeet koiratarhan pystyttämiseen ja pohjien tekoon.