Laadukkaat koiratarhat 10 -vuoden takuulla - Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää

Palautukset ja vaihdot

Koiratarha verkkokaupassa on ILMAINEN PALAUTUS JA VAIHTO.

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Koiratarhojen palautuksista on sovittava erikseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@koiratarha.com.

Tuotteet toimitetaan asiakaspalautuksena Koiratarha-verkkokaupalle, jolloin Koiratarha maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut. Palautettavan / vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Palauttaminen on sinulle maksutonta. Muista pyytää rahtiyhtiöltä kuitti asiakaspalautuksista. Tarhapalautuksissa on oltava yhteydessä asiakaspalveluumme.

Maksettujen tuotteiden palautusrahat maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille TAI lasku hyvitetään. Ilmoita sähköpostilla yhteystietosi ja tilinnumerosi, mikäli et ole ottanut tilausta laskulle. Kirjoita sähköpostilla myös tuotepalautuksen syy ja kerro, haluatko mieluummin korvaavan tuotteen vai maksun palautuksen.

Lue myös koiratarhan takuusta täältä.