Laadukkaat koiratarhat 10 -vuoden takuulla - Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää

Toimitus- ja maksutavat

Koiratarhojen toimitusaika Koiratarha verkkokaupasta on noin 2-5 arkipäivää Suomessa. Ahvenanmaalle toimitukset eivät ole mahdollisia.

Huom. Tällä hetkellä toimitusajat noin 2-3 viikkoa, maahantuojan varaston inventaarion vuoksi.

Toimitustavat 

Koiratarhat ja koirankopit toimitetaan sinulle Kiitolinjan rahtitoimituksena suoraan kotipihalle, mökille tai ihan minne vaan haluat Suomen rajojen sisällä.

Tarvikkeet erikseen tilattuna toimitetaan lähimpään postiin. Tarhojen, elementtien ja koirankoppien yhteydessä tarvikkeet toimitetaan samalla Kiitolinjan rahtina kotiin.

Toimituskulut 

- Koiratarhojen toimitus on 59 € kaikkialle Suomeen ja pihalle toimitettuna
- Koirankoppien toimitus on 39  € kaikkialle Suomeen ja pihalle toimitettuna
- Tarvikkeet erikseen tilattuna 5,90 € lähimpään postiin

Asioidessasi Koiratarha -verkkokaupassa saat sähköpostiisi tiedot tilauksen vaiheista, joiden perusteella voit seurata tilauksesi etenemistä. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi heti tilauksen lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä Koiratarhan asiakaspalveluun info@koiratarha.com.

Maksaminen

Meillä voit maksaa suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla sekä lasku / osamaksulla.

Verkkopankeista käytössä Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken.

Luottokortit: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express.

Mobiilimaksut: Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto. Lue tarkemmat maksuehdot täältä, Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto.

Lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Lue tarkemmat maksuehdot täältä, OP, Collector, Jousto ja Mash.

Maksupalveluista vastaa Checkout Finland Oy. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.